Despre noi

Despre Jungle Laser Tag Mania

Vegetația luxuriantă a pădurii amazoniene poate fi explorată și în București, într-una dintre cele mai mari săli de laser tag din România. Liane, poduri înguste din funii, cărări printre arbori exotici și obstacole ce sporesc distracția și cresc nivelul adrenalinei, toate așteaptă să fie descoperite de tine și echipa ta de comando.

Cu o experienta acumulata in cele peste 5000 de petreceri organizate, Jungle Laser Mania este locul ideal pentru a-i oferi copilului tau ziua de nastere perfecta la care viseaza.

Sună adunarea pentru o partidă inedită de laser tag și intră în arena noastră plină de labirinturi. Veți fi echipați cu veste și pistoale cu laser de ultimă generație în câteva minute și apoi veți intra într-o lume nouă, plină de provocări. Nici începătorii nu vor rata din distracție, explicăm tuturor ce zone de pe vestă trebuie nimerite pentru acumularea de puncte și asigurarea victoriei.

Jungle Laser Mania îți oferă acces în 3 zone, toate inspirate de pădurea amazoniană:Jungle Laser Tag Arena

Cu o suprafață de joc de 1.100 m2, dispusă pe 2 niveluri, Jungle Laser Tag Arena oferă echipelor din joc o experiență inedită, traseele fiind presărate cu poduri suspendate din funii și lemn, multiple rampe de urcare și coborâre, labirinturi complexe, ingenios concepute, sute de liane, palmieri și desene decorative ce aduc pădurea amazoniană în jurul tău.

Jungle Laser Tag Party Room

Jungle Party Room

În copilărie, zilele de naștere sunt evenimente importante pentru cei mici și tovarășii lor de joacă. Cele doua camere special amenajate pentru petreceri de copii de neuitat sunt dotate cu oglinzi, canapele, PS3, Xbox și Karaoke. Animatorii sunt și ei prezenți, gata să îi invețe pe copii jocuri noi și cum să danseze pe ritmurile pădurii amazoniene. Nu am uitat nici de cât de importante sunt tortul și felicitările, așa că plănuim împreună cu părinții momentele potrivite pentru acestea.

Jungle Laser Tag Lounge

Jungle Lounge

Deși suntem mereu în mișcare, prețuim și momentele de respiro. De aceea am creat și Jungle Lounge – un spațiu dotat cu bar și canapele, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii se joacă dar și în care adulții își pot stabili strategia de joc sau își pot aștepta rândul în timpul unui teambuilding.

  • WiFi gratuit
Dragi clienti, momentan, suntem inchisi. Multumim.