Despre noi

Despre Jungle Laser Tag Mania

Cu o experiență acumulată în cei 8 ani de activitate și cele peste 7.000 de petreceri organizate în fosta noastră locație din str. Popa Nan, Jungle Laser Mania s-a redeschis, adaptată la tendințele actuale din sfera divertismentului.

Cu un concept nou de organizare a petrecerilor pentru copii, Jungle Laser Mania reprezintă combinația perfectă între:

  • una dintre cele mai mari și antrenante arene de laser tag din București (by Laser Maxx Olanda)
  • parcul indoor de trambuline Dodgeball
  • jocuri de realitate virtuală (VR gaming)

Jungle Laser Mania este locul ideal pentru a-i oferi copilului tău ziua de naștere la care visează.

Jungle Laser Mania îți oferă acces în 4 zone, toate inspirate de jungla amazoniană:Jungle Laser Tag Arena

1. Jungle Laser Tag Arena

Vegetația luxuriantă a pădurii amazoniene poate fi explorată și in București, într-una dintre cele mai mari și antrenante arene de laser tag.

O mulțime de liane, rampe și podeste, printre labirinturi și arbori exotici care sporesc distracția și cresc nivelul adrenalinei, așteaptă să fie descoperite de tine și echipa ta de comando.

Veți fi echipați cu veste și pistoale cu laser de ultimă generație (Laser Maxx) și apoi veți intra într-o lume nouă, plină de provocări. Nici începătorii nu vor rata din distracție, pentru că explicăm tuturor ce zone de pe vestă trebuie nimerite pentru acumularea de puncte și asigurarea victoriei.

Muzica din timpul partidelor de laser tag aduce în prim plan vocile fioroaselor animale, care își fac auzită și simțită prezența pentru ca tu să trăiești cu adevărat pericolul junglei amazoniene.Jungle Trampoline Arena

2. Jungle Trampoline Arena

Imaginează-ți o scenă de trambuline interconectate, pentru a forma o imensă arenă de sărituri, unde distracția și adrenalina vor fi la cote maxime.

Dodgeball-ul este un joc ce se desfășoară pe o suprafață de 100 mp în această arenă de trambuline înconjurată de pereți elastici, unde participanții nimeresc membrii echipei adverse cu ajutorul mingilor speciale din burete, obiectivul final al jocului fiind eliminarea treptată a adversarilor.

Dodgeball-ul implică multă mișcare și vigilență din partea jucătorilor, încurajează munca de echipă, dezvoltă abilitățile de comunicare, ajută la dezvoltarea caracterului personal și a disciplinei.

Este locul ideal pentru a practica diverse manevre de sărituri aeriene pe saltele, sub supravegherea personalului Jungle Laser Mania.Jungle VR Gaming

3. Jungle Virtual Gaming

Jungle Laser Mania este singurul partener din Romania al companiei Laser Maxx Olanda pentru Sistemul Virtual Maxx Roaming VR. Acest sistem folosește funcții avansate, integrare DMX care prezintă o imagine și o grafică impecabilă, oferind jucătorilor o experiență VR așa cum nu au mai trăit-o până acum.

Soluția Virtual Maxx Roaming VR este considerată cea mai nouă tehnologie pentru divertismentul VR, complet wireless, participanții fiind conectați “over-the-air” la joc, oferindu-le posibilitatea teleportării de jur imprejur, într-o lume virtuală fără margini, cu libertate de plimbare și mișcare, ceea ce face ca experiența VR să pară atât de reală.

Arenele Virtuale Jungle Laser Mania sunt dispuse pe o suprafață de 100 mp, un spațiu foarte generos pentru o zi de naștere memorabilă și cu experiențe unice și interactive pentru copilul tău.Jungle Lounge Cofee

4. Jungle Lounge Cafe

Uneori ai nevoie de o pauză. Dacă se distrează cei mici, de ce să nu se distreze și cei mari? Deși suntem mereu în mișcare, prețuim și momentele de respiro.

Pentru tine am creat Jungle Lounge Cafe, un spațiu dotat cu bar și canapele pentru relaxare și socializare, unde poți savura o cafea sau poți servi o băutură de la bar, în timp ce copiii își trăiesc poveștile.